Pussel DISC beteendestilsanalys

Vill du utveckla dig själv, teamet eller ledningsgruppen?
Skulle ni bli effektivare med bättre dialog och större förståelse för varandra?
Undrar du varför dina kunder ibland inte förstår vad du menar?

Pussel DISC beteendestilsanalysFör att vara framgångsrik måste du kunna ditt yrke. Dessutom ska du kunna samarbeta, skapa goda relationer och vara en fena på att kommunicera med olika människor.

DISC-analysen ger dig självinsikt om hur du kommunicerar och hur du uppfattas av andra. Den är också ett enkelt och bra verktyg för att förstå andra människor.

 

Pussel DISC beteendestilsanalys är ett enkelt och tydligt verktyg både vid individuella insatser och i grupper. Jag använder analysen som en av flera metoder vid t ex:

  • Ledarutveckling – för att ge ökad självinsikt och bättre förståelse för hur du ska möta dina medarbetare.
  • Grupputveckling – för att ge hitta egenskaper som är över- eller underrepresenterade i gruppen och eventuella spänningar som kan uppstå i relationerna mellan olika personer.
  • Försäljning – för att ge kunskap om hur du uppfattas som säljare, hur du kommunicerar budskap till kunder och hur kunderna kan uppfatta och besluta på grundval av ditt budskap. Den bidrar till en förbättrad dialog mellan säljare och kund.
  • Kommunikation – för att beskriva din kommunikationsstil och ge dig kunskap att anpassa din kommunikation till den du talar med.

DISC-analysen är en rolig och nyttig utgångspunkt för föreläsningar och work shops. Vill du göra den själv, i en mindre grupp eller hela företaget? Novasell erbjuder flera olika prisvärda upplägg, så hör av dig!

Pussel DISC är, enskilt eller tillsammans med Moroten drivkraftsanalys, ett perfekt verktyg för dig som vill utveckla dig själv eller gruppen!