Nybakade säljare butik och e-handel

Säljare butik och e-handel, PartilleIdag tar en grupp glada säljare inom butik och e-handel examen på yrkesvux i Partille. De har både lärt sig e-handel och personlig försäljning. Perfekt för fysiska butiker som även driver eller vill starta e-handel eller för e-butiker som vill komma närmare sina kunder!

Det har varit jättekul att vara er lärare i försäljning och service! Tack allihop och lycka till framöver!

2 reaktion på “Nybakade säljare butik och e-handel

  1. Tack Ingrid för den fantastiska resan med dig. Nu ser jag fram emot att dra nyttor av kunskaper och utveckla mig vidare!
    Bästa hälsningar
    Min

  2. Tack själv Min! Jag hoppas och tror att du får nytta av utbildningen. Lycka till framöver!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *