Om

Idén bakom Novasell är enkel. Jag brinner för aktiv och genomtänkt försäljning kombinerat med god kundservice och positivt bemötande. Det är vad jag jobbar för hos mina kunder och det är så jag vill att du ska uppleva Novasell.

OM MÅL OCH ARBETSSÄTT
Målet med mina insatser är alltid ökad försäljning och nöjdare kunder. Sätten att nå dit varierar efter kundernas behov. Jag jobbar med utbildning, föreläsningar, analyser och rådgivning med både ledare och medarbetare. Gärna i kombination för bästa resultat.

One-size-fits-all fungerar sällan när det gäller kläder. Jag tror inte att det passar vid utveckling av affärer, ledare och medarbetare heller. Därför skräddarsyr vi tillsammans ett upplägg som passar er.

OM KUNDERNA – REFERENSER
Kunderna är både små och stora företag i olika branscher. Gemensamt är att de vill jobba aktivt med långsiktiga kundrelationer. Klicka på rubriken så ser du vilka kunderna är och vad några av dem tycker.

OM NOVASELL I MEDIA
De flesta av mina uppdrag är för enskilda företag, men då och då jobbar jag mer synligt. Ibland har jag då äran att bli omnämnd i olika media. Du hittar ett axplock om du klickar på rubriken.

Ingrid Alestig NovasellOM INGRID ALESTIG
Jag är civilekonom med erfarenhet från försäljning och ledarskap i olika branscher. Jag har sålt via besök, telefon och i butik, tjänster och varor, till konsumenter, återförsäljare och företag. Jag har varit i privat och offentlig sektor och jag har varit säljare, KAM och under många år försäljningschef (Västtrafik, Renova). Jag har också styrelseerfarenhet från flera ägarledda bolag. Jag är certifierad i Pussel DISC beteendestilsanalys och Moroten drivkraftsanalys

OM BOLAGET
Novasell AB ägs och drivs av Ingrid Alestig sedan 2007. Under åren 2009-2013 ingick Novasell som en del i konsultgruppen EffekTeam, men drivs numera åter helt självständigt.

GDPR
Din integritet är viktig i alla våra samarbeten och vi följer förstås aktuell lagstiftning om behandling av personuppgifter. Läs mer här!

Presentation av Ingrid Alestig och Novasells tjänster i utskriftsvänligt pdf-format!

Min LinkedIn-profil hittar du här: LinkedIn