Coach/rådgivare i ledarskap, försäljning och kundservice

Rådgivare, konsult, bollplank, coach, mentor… namnen är många, metoderna varierar, men syftet detsamma: att hjälpa en eller flera personer i företaget att nå sina och företagets mål.

Som ledare, säljare eller egen företagare behöver du ibland hjälp, stöd och goda råd. Någon med erfarenhet som kan lyssna, komma med tips och hjälpa till att driva utveckling och processer vidare.

Jag kan t ex:

  • Bidra till effektivare försäljning och säljledning
  • Hjälpa er att utveckla målstyrningen i företaget, affärsplan eller säljplan.
  • Agera bollplank, coach eller mentor till en ledare, säljare eller ledningsgrupp.

När du vänder dig till mig får du en konsult som vågar ge råd och som ibland är lite besvärlig – på ett vänligt sätt. Jag tror nämligen att man måste våga ändra på saker för att kunna nå resultat.

Vi börjar med att boka ett förutsättningslöst möte, där vi tillsammans går igenom behoven och förutsättningarna för din verksamhet. Du bestämmer själv omfattningen av vårt samarbete. Det kan handla om allt från ett kreativt möte under ett par timmar till kontinuerlig rådgivning under längre tid.

Välkommen att kontakta mig för ett första samtal på
ingrid.alestig@novasell.se eller 031-760 23 80!

citationsteckenEn delägare i ett tillväxtföretag, som jag träffar ungefär en gång per månad, sa:
”Det är så bra när du kommer, för då tar vi oss tid att sätta oss tillsammans och gå igenom vad vi har gjort och vad vi ska göra framöver”.