Sommartider hej hej! ??

Nog Àr det hÀrligt att sommaren Àr hÀr! Nu Àr det snart dags för mÄnga av oss att koppla av och njuta av ledighet. Att det Àr en mÀrklig sommar med social distansering Àr inget att göra Ät. Det gÄr ju att vara utomhus och njuta av vÄrt vackra land ÀndÄ.

SjÀlv tÀnker jag börja ledigheten med att gÄ till biblioteket och lÄna en hel hög med böcker. Mest underhÄllning, men en och annan som ger inspiration till jobbet ocksÄ. Och sÄ hoppas jag pÄ mycket sol och vÀrme, sÄ att jag kan lÀsa dem pÄ en klippa mellan salta bad.

En vanlig sommar gĂ„r jag gĂ€rna pĂ„ konserter (förra Ă„ret t ex Gyllene Tider pĂ„ Ullevi, dĂ€rifrĂ„n kom inspirationen till rubriken), men i Ă„r fĂ„r vi njuta av musik pĂ„ annat sĂ€tt. VĂ€nner fĂ„r vi umgĂ„s med utomhus och gemensamma aktiviteter fĂ„r vara pĂ„ lite avstĂ„nd. Vi behöver vara lite mer kreativa och pĂ„hittiga Ă€n vanligt – sĂ„ vilken tur att kreativiteten lĂ€r gynnas av avkoppling!

Jag önskar dig en solig, hÀrlig, avkopplande och kreativ sommar! 

PS. Under juli mÄnad kanske jag inte svarar lika snabbt som vanligt pÄ telefonen eller e-posten, men om du bara lÀmnar ett meddelande och har lite tÄlamod sÄ hör jag av mig.