Hoppa till huvudinnehåll
FörsäljningNovasell

Världens enklaste säljverktyg

På förra veckans IT-supportkonferens gjorde jag en upptäckt: Många deltagare saknade visitkort. Jag frågade några varför och fick svar i stil med ”det är väl bara säljarna som har det..”.

Visitkort NovasellHoppla! Man skickar alltså kompetenta medarbetare till en konferens, där avsikten är att man ska byta kunskap med varandra. Flera började också diskutera affärer och samarbeten. Jag kan lova att det mesta rann ut i sanden, för utan det lilla visitkortet blir det krångligt att följa upp!

Bara under förra veckan var jag på två olika företag, som vill utbilda icke-säljande personal i försäljning och kundbemötande. De inser att alla är viktiga i säljprocessen. Och jag lovar, deras personal har fått visitkort för att kunna lämna ett avtryck hos potentiella kunder – världens enklaste säljverktyg!

 

Lämna ett svar