Säljande kundmöten

Varje gång du möter någon för att sälja något – en vara, tjänst eller idé – påverkar ditt agerande resultatet. Att sälja är en konst, som kräver kunskap och träning. En del har mer talang än andra, men ingen är född säljare.Offertförfrågan föreläsning Novasell

Att sälja på pris är enkelt, att sälja på produktegenskaper, fördelar och kundnytta är lönsamt. Sälj så att kunden blir nöjd och återkommer!

Säljande kundmöten handlar om hur ni kan sälja aktivt och genomtänkt så att försäljning ökar samtidigt som kunderna upplever god service och positivt bemötande. Vi tittar på säljprocessens olika delar, säljteknik och på hur kunderna tänker när de köper. Vilka delar som betonas avgör ni, eftersom föreläsningen anpassas efter era önskemål!

Ingrid Alestig
är en uppskattad talare som med glimten i ögat och smittande entusiasm ger åhörarna inspiration, kunskap och aha-upplevelser. Ingrids breda erfarenhet från försäljning, kundservice och ledarskap i olika branscher märks i föreläsningarna. Ni kommer att känna igen er!

Vill du boka en föreläsning? 
Kontakta Ingrid på ingrid.alestig@novasell.se, ring 031-760 23 80 eller gör en offertförfrågan!

PS. Ett klipp ur en föreläsning om försäljning finns på den här filmen från B2B-mässan i Helsingborg.