Hoppa till huvudinnehåll

Om Novasell

 

Idén bakom Novasell är enkel. Jag arbetar för aktiv och genomtänkt försäljning kombinerat med god kundservice och positivt bemötande, sunt och lönsamt företagande. Det är vad jag jobbar för hos mina kunder och det är också så jag vill att du ska uppleva Novasell.

På den här sidan hittar du information om Novasell och om mig, Ingrid Alestig, som äger och driver bolaget.

Om mål och arbetssätt

Målet med mina insatser är alltid ökad försäljning och nöjdare kunder. Sätten att nå dit varierar efter kundernas behov. Därför jobbar jag med utbildning, föreläsningar, analyser och rådgivning med både ledare och medarbetare. Gärna i kombination för bästa resultat.

One-size-fits-all fungerar sällan när det gäller kläder. Jag tror inte att det passar vid utveckling av affärer, ledare och medarbetare heller. Därför skräddarsyr vi tillsammans ett upplägg som passar er.

Om mig, Ingrid Alestig

Ingrid Alestig NovasellJag är civilekonom med erfarenhet från försäljning, kundservice och ledarskap i olika branscher. Under åren har jag sålt via besök, telefon och i butik, tjänster och varor, till konsumenter, återförsäljare och företag. Jag har både varit i privat och offentlig sektor och mina titlar har varit säljare, key account manager och under många år försäljningschef (Västtrafik, Renova). Jag har också styrelseerfarenhet från SME-bolag i olika branscher.

2007 klev jag av mitt säljchefsjobb och startade eget som konsult. Sedan dess har jag jobbat med mängder av företag i olika branscher och lärt mig nya saker av alla kloka människor jag möter varje dag.

Jag är certifierad i Ensize DISC beteendestilsanalys/drivkraftsanalys samt i styrelsekunskap Styrelseakademiens Rätt fokus i styrelsearbetet SME.

Om Novasell AB

Novasell AB ägs och drivs av Ingrid Alestig sedan 2007. Organisationsnumret är 556725-1029.

Om kunderna – referenser

Kunderna är både små och stora företag i olika branscher. Gemensamt är att de vill jobba aktivt med långsiktiga kundrelationer. Klicka på rubriken så ser du vilka kunderna är och vad några av dem tycker.

Om Novasell i media

De flesta av mina uppdrag är för enskilda företag, men då och då jobbar jag mer synligt. Ibland har jag då haft äran att bli omnämnd i olika media. Du hittar ett axplock om du klickar på rubriken.

GDPR

Din integritet är viktig i alla våra samarbeten och vi följer förstås aktuell lagstiftning om behandling av personuppgifter. Klicka på rubriken och läs mer.