Hoppa till huvudinnehåll

Utbildning och säljträning

 

Utbildning och säljträning ger nya kunskaper, insikter och tid för reflektion. De ger också inspiration, gemensamma plattformar och förstås möjlighet att förbättra prestationer och resultat. Jag blir lika glad varje gång kunder berättar om överträffade säljbudgetar och högre snitt i nöjd-kund-undersökningar efter utbildningar!

Har ni säljare, kundtjänst, support eller andra som möter kunder hos er? Boka en utbildning och hjälp dem att ta nästa steg i sin utveckling inom försäljning, kundservice eller kommunikation. Vi utgår från ert nuläge och era mål och skräddarsyr en utbildning, som passar just er i innehåll och omfattning. En kort insats eller ett omfattande utbildningsprogram, det väljer ni.
Vill du hellre gå kurs ihop med deltagare från andra företag? Titta vad som finns under rubriken Öppna utbildningar nedan!

Klicka på rubriken för ämnesområdet du är intresserad av, så hittar du mer information!

Effektiv försäljning

Att sälja är en konst, som kräver kunskap och träning. Vissa har mer talang än andra, men ingen är född säljare. Att sälja på lågt pris är ganska enkelt, att sälja på produktegenskaper, kundfördelar och nytta är lönsamt. Lär er att sälja lönsamt!

Individuell säljträning online

Oavsett om du är heltidssäljare, företagare eller specialist med säljansvar behöver du träna försäljning kontinuerligt. Med individuell säljträning får du ett upplägg som är helt och hållet anpassat efter dig, dina förutsättningar och dina mål.

Mötesbokning

Vill ni träffa fler tänkbara framtida kunder? Då är det här utbildningen för era mötesbokare och fältsäljare. Ni lär er och tränar på tekniker för att boka kundbesök och får insikter i hur smart planering påverkar resultatet.

Butiksförsäljning

Med aktiv försäljning, omtänksam service och ett positivt bemötande får ni nöjda kunder, som handlar mer och som gärna kommer tillbaka till butiken, restaurangen eller frisörsalongen.

Service, kundkommunikation och merförsäljning

Alla som har kundkontakt är viktiga ansikten utåt. De påverkar kundernas bild av er som företag och har också stora möjligheter att öka effektivitet, försäljning och lönsamhet genom en positiv attityd, professionellt bemötande och ett säljande förhållningssätt.

Kommunicera och presentera

Att kunna kommunicera väl, enskilt och i grupp, är förmodligen ditt enskilt viktigaste verktyg i jobbet. Den här utbildningen passar alla som vill utveckla sin förmåga att kommunicera, presentera och övertyga och som vill skapa en positiv känsla i mötet med kunder och kollegor.

Öppna utbildningar

Vill du gå kurs tillsammans med deltagare från andra företag och organisationer? Ibland är jag kursledare i öppna utbildningar i andras regi. Vilka utbildningar som är aktuella just nu, ser du om du klickar på rubriken.

Ingrid Alestig

är en erfaren utbildare, som tränar människor i olika branscher och på olika nivåer. Med glimten i ögat, smittande engagemang och många exempel från verkligheten gör hon det svåra enkelt.

Några återkommande kommentarer:
”Bra förankring i verkligheten”
”Bra tempo, bra kontakt, härlig känsla!”