Hoppa till huvudinnehåll

Rådgivning och coachning för säljledare

 

Rådgivare, coach, bollplank, mentor… Namnen är många, metoderna varierar, men syftet är alltid att ge stöd för att nå mål. Alla ledare behöver ibland hjälp, stöd och goda råd. Någon som kan lyssna, komma med idéer och hjälpa till att driva utveckling och processer vidare. Säljledning är min hemmabana, men jag jobbar också med ledare i andra roller.

Hur går det till?

Dina och verksamhetens mål är utgångspunkten. Vid vårt första möte går vi igenom målen, utmaningarna, möjligheterna, vad du har gjort hittills och var du står nu. Sedan lägger vi gemensamt upp en plan. Din situation är inte identisk med alla andras, så vi gör ett individuellt upplägg med de delar som är viktiga för dig. Vi går också igenom vilka önskemål vi har på varandra och vilka krav vi kan ställa. Sedan jobbar vi vidare med aktuella frågor och driver processen mot målen.

Du kan din verksamhet och jag bidrar med mina erfarenheter och ett alldeles äkta engagemang. Ibland är jag lite besvärlig, men alltid på ett vänligt sätt. Jag tror nämligen att man måste våga ändra på saker för att uppnå resultat.

Hur lång tid tar det?

Vi kan ses några få gånger under en kort period, eller en gång i månaden under ett eller flera år. Det beror helt på var du står nu och vad du vill uppnå.

Varför rådgivning?

Ensam är inte alltid stark. Ibland behövs någon utifrån, som ger tips och råd, stöttar, peppar och agerar bollplank. Även om du har bra kollegor och medarbetare, så går det inte att prata om allt med dem. Ibland behövs också en blåslampa för att ta tag i det där jobbiga.

På våra möten är du i fokus. Tillsammans hittar vi metoder och arbetssätt som fungerar för dig, för att du ska nå målen. Inga frågor är för stora och inga är för små, vi diskuterar det som är viktigt för dig. Du får också en stunds egen tid för reflektion och inspiration till utveckling.

Varför ska just jag vara din rådgivare?

Helt ärligt, det vet bara du. Min egen ledarerfarenhet kommer främst från försäljning och kundservice. Jag har varit chef med personalansvar i 12 år, suttit i ledningsgrupper och styrelser. Som rådgivare har jag jobbat med många säljchefer, kundservicechefer och VD:ar i mindre ägarledda företag, men också ledare i andra roller.

Min kunskap och erfarenhet spelar förstår roll, men det viktigaste är din känsla. Att du får förtroende för mig och att vi har en bra dialog. Därför ska vi träffas innan du bestämmer dig.

Boka en första kostnadsfri träff!

Klicka här för att boka ett kostnadsfritt onlinemöte , mejla ingrid.alestig@novasell.se eller ring 0733-741165! Jag ser fram emot vårt möte!