Hoppa till huvudinnehåll

Rådgivning

 

Ensam är inte alltid stark. Som ledare, säljare eller egen företagare behövs ibland stöd. Någon med erfarenhet som kan lyssna, komma med tips och hjälpa till att driva utveckling och processer vidare. Några vill ha tillfällig hjälp, kanske bara ett par timmar. Andra vill ha kontinuerlig hjälp under flera år.

Klicka på en rubrik så hittar du mer information!

Säljcoachning

Syftet med säljcoachningen är att hjälpa dig att nå dina säljmål. Om du har höga eller låga mål, mycket eller lite säljerfarenhet är oväsentligt. Det viktiga är att du vill utveckla din försäljning.

Rådgivning och coachning för ledare

Rådgivare, coach, bollplank, mentor… Namnen är många, metoderna varierar, men syftet är alltid att ge stöd för att nå mål. Som ledare behöver du ibland hjälp, stöd och goda råd för att driva din egen och verksamhetens utveckling vidare.

Affärsrådgivning för företagare

Som företagare ställd du inför massor av utmaningar. Kanske har ni fullt upp, men tillväxten och lönsamheten hänger inte riktigt med. Eller hör du till dem som ser att det finns en stor potential på marknaden och ändå har ni för lite att göra? Jag hjälper er att hitta verktygen för att ta nästa steg.

Styrelsearbete

Ägarledda företag har ofta behov av extern hjälp, för att hålla långsiktigt fokus, vara bollplank och kanske blåslampa i vissa frågor. Jag kan hjälpa er att få igång ett effektivt styrelsearbete eller ingå i en styrelse eller liknande konstellation.

Nyfiken på mer?

Klicka här för att boka ett kostnadsfritt onlinemöte, mejla ingrid.alestig@novasell.se eller ring 0733-741165!