Hoppa till huvudinnehåll

Sälj mer i butiken – i en digital värld

 

Det pågår en stor förändring i handeln och människor har nya vanor, nya önskemål och nya krav. Hur hittar er butik sin plats i en värld med nya köpmönster och växande e-handel? Och hur ska man agera som säljare?

Den här föreläsningen ägnar vi åt butikens fördelar för kunderna och jobbar med hur ni kan stärka dem. För det är bara i butiken kunderna kan känna på varorna och få hjälp av kunniga säljare att välja rätt. Det är också bara i butiken vi kan ge kunderna upplevelser och wow-känsla genom miljön och det mänskliga mötet.

Vi pratar om service och säljteknik, men vi ska också lyfta blicken och försöka skåda in i framtiden. Vad kan ni göra för att kunderna ska välja att handla hos er?

Föreläsningen Sälj mer i butiken – i en digital värld passar för enskilda butiker och butikskedjor, men har också varit väldigt uppskattad hos företagarföreningar och centrumorganisationer.

Ingrid Alestig

är en uppskattad talare som med glimten i ögat och smittande entusiasm ger åhörarna inspiration, kunskap och aha-upplevelser. Ingrids breda erfarenhet från försäljning och kundservice märks i föreläsningarna. Ni kommer att känna igen er!

Vill du boka en föreläsning?

Kontakta Ingrid på ingrid.alestig@novasell.se , ring 0733-741165 eller gör en offertförfrågan!

”En inspirerande ögonöppnare”
”Alla fick med saker att använda i sin vardag”