Hoppa till huvudinnehåll

Sälj mer i butiken – i en digital värld

Det pågår en stor förändring i handeln och människor har nya vanor, nya önskemål och nya krav. Hur hittar er butik sin plats i en värld med nya köpmönster och växande e-handel? Och hur ska man agera som säljare?

Den här föreläsningen ägnar vi åt butikens fördelar för kunderna och jobbar med hur ni kan stärka dem. För det är bara i butiken kunderna kan känna på varorna och få hjälp av kunniga säljare att välja rätt. Det är också bara i butiken vi kan ge kunderna upplevelser och wow-känsla genom miljön och det mänskliga mötet.

Vi pratar om service och säljteknik, men vi ska också lyfta blicken och försöka skåda in i framtiden. Vad kan ni göra för att kunderna ska välja att handla hos er?

Den här föreläsningen passar för enskilda butiker och butikskedjor, men har också varit väldigt uppskattad hos företagarföreningar och centrumorganisationer.

Ingrid Alestig

är en uppskattad talare som med glimten i ögat och smittande entusiasm ger åhörarna inspiration, kunskap och aha-upplevelser. Ingrids breda erfarenhet från försäljning och kundservice  märks i föreläsningarna. Ni kommer att känna igen er!

Vill du boka en föreläsning?

Kontakta Ingrid på ingrid.alestig@novasell.se , ring 031-760 23 80 eller gör en offertförfrågan här!

En inspirerande ögonöppnare

Alla fick med saker att använda i sin vardag