Öppna utbildningar

Vill du gå kurs tillsammans med deltagare från andra företag och organisationer? Emellanåt är jag kursledare för öppna utbildningar i andras regi. Då presenterar jag dem här.


Booster Train Skräddarsydd säljträningBooster Train

är ett program med skräddarsydd säljträning i en exklusiv grupp för dig som vill framtidssäkra din och ditt företags konkurrenskraft.

Blå linjen – start 29 september 2020
är för dig som är småföretagare, specialist, konsult eller säljare på deltid.

Du får säljträning, verktyg och metoder, ökat självförtroende i säljrollen och ett engagerat affärsnätverk.
Programmet pågår under ca 5 månader och omfattar både individuell coachning och 8 tillfällen skräddarsydd säljträning i grupp.

Jag leder den Blå linjen i höst i samarbete med Bengt Kalin och Anneli Egestam.
Vi håller till i Göteborg alternativt online om situationen så kräver.

Svarta linjen – start hösten 2020
är för dig som är företagsledare eller marknadsförings-/försäljningschef i medelstort företag. Du får utbyta erfarenheter med ett engagerat nätverk i en förtroendefull atmosfär, arbeta med er säljplan, stärkt självförtroende i ditt säljledarskap och relevanta säljmotiveringsmetoder.

Programmet pågår under ca 5 månader och omfattar både individuell coachning  och 8 tillfällen skräddarsydd säljledarskapsträning i grupp, som avslutas med gemensam lunch.

Höstens svarta linje leds av Bengt Kalin i samarbete med mig och Anneli Egestam.
Vi håller till i Göteborg alternativt online om situationen så kräver. 

Booster Train arrangeras av Booster Friends i samarbete med bl a Novasell.
Gör en intresseanmälan eller hör av dig till mig på e-post ingrid.alestig@novasell.se eller telefon 0733-741165, så berättar jag mer!


Företag365

Företag365 - få fart på ditt företagär ett utvecklingsprogram för dig som har startat företag, men vill få bättre fart på det. Fyra workshops – affärsmodell, marknadsföring, ekonomi och försäljning – och ett individuellt rådgivningsmöte ingår.

Business Region Göteborg arrangerar tillsammans med respektive kommun och mig träffar du på den fjärde och sista workshopen, som handlar om försäljning.

Klicka nedan för mer information och anmälan: