Prata så man förstår!

Offertförfrågan föreläsning NovasellVarför förstår inte alla vad jag menar?
Varför blir det konflikter?
Varför fungerar jag så bra ihop med vissa människor, men inte med andra?

När du säger samma sak till två olika personer kan det uppfattas på två helt olika sätt. Säg det till tio, så kan du få tio olika reaktioner. Det är det som gör kommunikation så svårt, men också så spännande.

Kommunikation är kanske ditt viktigaste och mest använda verktyg i jobbet. Ändå upplever vi alla ibland att det är svårt att nå fram med ett budskap eller att gensvaret uteblir.

Pussel DISC beteendestilsanalysPrata så man förstår! är en föreläsning, som på ett roligt och inspirerande sätt ger dig insikt i hur ditt eget beteende påverkar hur ditt budskap tas emot. Med DISC-analysens fyra färger som utgångspunkt får du insikt i kommunikationens mysterier. Du får förståelse och respekt för olikheter hos andra och du får kunskap om hur du kan anpassa din egen kommunikation efter den du samtalar med för att nå ditt önskade resultat.

Ingrid Alestig
är en uppskattad talare som med glimten i ögat och smittande entusiasm ger åhörarna inspiration, kunskap och aha-upplevelser. Ingrids breda erfarenhet från försäljning, kundservice och ledarskap i olika branscher märks i föreläsningarna. Ni kommer att känna igen er!

Ingrid är certifierad i Pussel DISC beteendestilsanalys. Föreläsningen kan med fördel kombineras med personliga analyser för deltagarna.

Vill du boka en föreläsning? 
Kontakta Ingrid på ingrid.alestig@novasell.se, ring 031-760 23 80 eller gör en offertförfrågan!

citationsteckenDet kom ett mail från VD efter en föreläsning hos ett tjänsteföretag:

”Vill bara ge lite spontan återkoppling från igår – stående ovationer! Jag har fått en massa spontan positiv feedback från medarbetarna. Känns kul inför resten av hösten!”

Läs gärna om när jag med kort varsel hoppade in och föreläste på Handelshögskolans Alumniförening. Artikeln finns på sidan 14 i Postekon.