Hoppa till huvudinnehåll

Lyckas med dina säljmöten

Varje gång du träffar en möjlig kund påverkar din attityd och säljteknik resultatet. För kunder köper av dem de gillar och har förtroende för.

Att sälja på lågt pris är enkelt, att sälja på nyttan för kunden är lönsamt. För att lyckas behöver du uppfattas som kunnig, professionell och genuint intresserad av att hjälpa dina kunder.
Hur sådana säljmöten går till går vi igenom i den här föreläsningen. Du får inspiration och enkel säljteknik, som ger dig fler och mer lönsamma affärer.

Ur innehållet:

  • Hur går ett bra säljmöte till?
  • Vad är skillnaden på att sälja i butik, via telefon, teams och personliga besök?
  • Hur väcker du kundernas intresse?
  • Hur leder du dem till affär?

Föreläsningen Lyckas med dina säljmöten passar för alla som arbetar med personlig försäljning. Jag har både hållit den för enskilda företag och företagarföreningar. Vi anpassar tonvikten i innehållet efter deltagarna, vad och hur de säljer.

Föreläsningen tar cirka 45-60 minuter. Den kan också kortas ner eller byggas ut med mer innehåll och/eller övningar till en längre föreläsning eller workshop.

Ingrid Alestig

är en uppskattad talare som med glimten i ögat och smittande entusiasm ger åhörarna inspiration, kunskap och aha-upplevelser. Ingrids breda erfarenhet från försäljning och kundbemötande märks i föreläsningarna. Ni kommer att känna igen er!

Vill du boka en föreläsning?

Kontakta Ingrid på ingrid.alestig@novasell.se, ring 0733-741165 eller boka ett kort onlinemöte.

”Bra att få en rejäl dos av säljteknik som start på dagen tack vare Ingrid.”
”Tog med mig mycket från föreläsningen. Behovsanalysen är sååå viktig!”