Hoppa till huvudinnehåll

Nu kan jag med glädje och stolthet konstatera att jag har fått förnyat förtroende som konsult inom företagsutveckling för Business Region Göteborg.

Sedan flera år tillbaka har jag haft återkommande uppdrag som rådgivare för tillväxtföretag inom programmet Expedition Framåt. Jag har också lett workshops och ibland föreläst, både för den målgruppen och för företag i tidigare skeden. Under en period höll jag många starta eget-kurser och jag är en av konsulterna som leder workshops i konceptet Företag365, som riktar sig till de minsta företagen och syftar till att de ska få mer luft under vingarna.

Upphandlingen för nästa period är nu avslutad och även fortsättningsvis finns jag med som rådgivare inom försäljning, marknad, paketering, ledarskap, tillväxt och affärsutveckling för nyföretagare. Det är värt att fira!