Hoppa till huvudinnehåll

Den uppskattade workshopserien Driva (som tidigare hette Företag365) fortsätter med nya starter. Missa inte programmet för dig som har startat ditt företag, men inte riktigt fått det att lyfta så som du önskar.

Business Region Göteborg arrangerar serien, som består av fyra workshops och två timmar individuell rådgivning. Teori varvas med mycket erfarenhetsutbyte, som ger dig värdefulla insikter om hur du kan ta nästa steg i ditt företags utveckling. Du får verktygen att få fart på ditt företag med Driva.

Smakprov i webbinarium 20 mars

Få fart på företaget är namnet på ett kostnadsfritt webbinarium, där jag ger några väl valda delar av Driva. Kickstarta dig själv och ditt företag inför 2024!

Klicka på datumet för mer information och anmälan.

20 mars

Workshopserien Driva – två starter i vår

Ta chansen att vässa dina kunskaper inom affärsmodell, försäljning, ekonomi och marknadsföring för att lyfta ditt företag till nästa nivå. Få bättre helhetsgrepp över din verksamhet, effektivisera din tid och lär dig fokusera på rätt saker.

Som vanligt träffar du mig på den fjärde workshopen, som handlar om försäljning. Workshopserien avslutas med ett individuellt möte och då är jag en av de fyra rådgivarna, som du kan välja att träffa.

Under våren startar Driva följande datum. Klicka på datumet för mer information och anmälan.

Göteborg 15 mars 2024
Göteborg 17 maj 2024

Har du redan gått workshopserien Driva och vill ha mer?

Den 2 maj startar en fortsättning på Driva för dig som redan har gått Driva eller Företag365, som kallas Driva Plus. Det blir tre tillfällen som avslutas med individuell rådgivning.
Håll utkik i din inkorg efter mer information från Business Region Göteborg!