Hoppa till huvudinnehåll

Den uppskattade workshopserien Driva (som tidigare hette Företag365) fortsätter med nya starter. Missa inte programmet för dig som har startat ditt företag, men inte riktigt fått det att lyfta så som du önskar.

Business Region Göteborg arrangerar serien, som består av fyra workshops och två timmar individuell rådgivning. Teori varvas med mycket erfarenhetsutbyte, som ger dig värdefulla insikter om hur du kan ta nästa steg i ditt företags utveckling. Du får verktygen att få fart på ditt företag med Driva.

Workshopserien Driva

Ta chansen att vässa dina kunskaper inom affärsmodell, försäljning, ekonomi och marknadsföring för att lyfta ditt företag till nästa nivå. Få bättre helhetsgrepp över din verksamhet, effektivisera din tid och lär dig fokusera på rätt saker. Allt till en prislapp som nästan är för bra för att vara sann.

Som vanligt träffar du mig på den fjärde workshopen, som handlar om försäljning. Workshopserien avslutas med ett individuellt möte och då är jag en av de fyra rådgivarna, som du kan välja att träffa.

Klicka på ett startdatum för mer information och anmälan:

Göteborg 13 september 2024

Göteborg 15 november 2024

Driva Plus – för dig som redan har gått workshopserien Driva och vill ha mer

Driva Plus är en fortsättning för dig som redan har gått Driva eller Företag365. Här tar vi lärdomarna från Driva vidare. Vi diskuterar och jobbar med för gruppens aktuella frågor med korta teoretiska inspel.

Tre tillfällen i grupp avslutas med individuell rådgivning.

Göteborg 5 september 2024

Smakprov i webbinarium

Få fart på företaget är namnet på ett kostnadsfritt webbinarium, där jag ger några väl valda delar av Driva. Ta chansen att inspireras kring hur du kan utveckla ditt företag.
Klicka på datumet för mer information och anmälan.

Online 28 augusti 2024