Hoppa till huvudinnehåll

Vill du lära dig mer om styrelsearbete och bolagsstyrning? Eller vill du fortsätta att utveckla styrningen i bolag som du är aktiv i? Då är Styrelseakademien något för dig. Den 16 november är du välkommen på en informationsträff i Göteborg, där du får veta mer om föreningen och samtidigt får tillfälle att nätverka med andra intresserade.

Styrelseakademien är en oberoende ideell förening, vars medlemmar är intresserade av styrelsearbete. I lokalföreningen i Västsverige är vi över 1200 medlemmar som träffas för att få kunskap, inspiration och erfarenhetsutbyte. Föreningen är väldigt aktiv och arrangerar många olika typer av event och aktiviteter, så du kommer säkert att hitta något som passar dig. Styrelseakademien erbjuder också uppskattade styrelseutbildningar med gott renommé. Så passa på att anmäla dig till träffen om du är nyfiken på Styrelseakademien!

Varför lägger jag upp det här i Novasells blogg? Jo för att jag, förutom att jag är medlem sedan flera år, har uppdrag för Styrelseakademien Västsverige. Och det är mig du träffar på informationsträffen, som vi kallar Insikt om medlemskapet. Dessutom är jag helt övertygad om att många av mina kunder, följare och kontakter genom Novasell skulle ha stor nytta av ett medlemskap. Win-win med andra ord.

Här hittar du mer information om Insikt om medlemskapet på Styrelseakademiens sajt.