Hoppa till huvudinnehåll

Vill du lära dig mer om styrelsearbete och bolagsstyrning? Eller vill du fortsätta att utveckla styrningen i bolag som du är aktiv i som styrelseledamot, ägare eller vd? Då är Styrelseakademien något för dig. Välkommen på en informationsträff, där du får veta mer om föreningen och samtidigt får tillfälle att nätverka med andra intresserade.

Styrelseakademien är en oberoende ideell förening, vars medlemmar är intresserade av styrelsearbete och bolagsstyrning. I lokalföreningen i Västsverige är vi 1300 medlemmar som träffas för att få kunskap, inspiration och erfarenhetsutbyte. Föreningen är väldigt aktiv och arrangerar många olika typer av event och aktiviteter, så du kommer säkert att hitta något som passar dig. Styrelseakademien erbjuder också uppskattade styrelseutbildningar med gott renommé. Så passa på att anmäla dig till träffen om du är nyfiken på Styrelseakademien!

Varför lägger jag upp det här i Novasells blogg? Jo för att jag, förutom att jag är medlem, sedan flera år har uppdrag för Styrelseakademien Västsverige. Och det är mig du träffar på informationsträffarna, som vi kallar Insikt om medlemskapet. Dessutom är jag helt övertygad om att många av mina kunder, följare och kontakter genom Novasell skulle ha stor nytta av ett medlemskap. Win-win med andra ord.

Varannan gång träffas vi online och varannan gång på World Trade Center i Göteborg. Under 2024 ses vi på följande tider. Klicka på ett datum som passar dig, så kommer du till Styrelseakademiens sajt för mer information och anmälan.

31 maj online
27 augusti i Göteborg
27 september online
21 oktober i Göteborg
28 november online